Osnovne škole

CARNetova godišnja anketa za ustanove članice - Kontakti škole s kojih se poziva helpdesk

Trenutno je u tijeku ispunjavanje CARNetove godišnje ankete za ustanove članice koje se provodi u suradnji s Ministarstvom znanosti, obrazovanja i sporta s ciljem dobivanja povratne informacije o korištenju CARNetovih usluga i zadovoljstvu korisnika.

Administratori resursa u svakoj školi u anketi dobiva uvid u podatke, koje CARNet vodi u svojoj bazi korisnika za njegovu ustanovu. Kada zaposlenici škola zovu CARNetov helpdesk (na 01 6661 500 i 0800 227 638) s ovih brojeva, imaju status VIP osoba, što znači da u redu čekanja na slobodnog agenta, preskaču obične korisnike. To je osobito korisno u periodima velikog opterećenja helpdeska, kao što je to npr. za vrijeme upisa u srednje škole. Važno je da brojevi škola koji se nalaze u CARNetovoj bazi budu točni, kako bi zaposlenici skola lakše stupili u kontakt s agenatima na helpdesku. Stoga molimo administratore da provjere brojeve u anketi te prema potrebi unesu promjene ili nadopišu brojeve koje škole koriste kako bi izbjegli čekanje na liniji u vrijeme pojačanog opterećenja helpdeska. Slobodni ste u anketi navesti više telefonskih brojeva škole koje koristite za komunikaciju s CARNetom.

Anketa godišnjih izvještaja nalazi se na adresi: http://szc.carnet.hr/ a prijavljuju se administratori resursa škola sa svojim AAI@EduHr elektroničkim identitetom iz HUSO sustava (ime.prezime@skole.hr).

Rok za ispunjavanje izvještaja je srijeda 23. travnja 2014. godine, do kraja dana.

Više...

Objavljeno: 10.4.2014. 11:35 Uređeno: 10.4.2014. 11:35

Općenite upute za korištenje administratorskog sučelja.

Kako bismo Vam olakšali snalaženje na administratorskom sučelju odnosno objasnili osnovne akcije poput pohrane, brisanja, unosa te promjene načina prikaza izradili smo kratke i općenite upute za korištenje sučelja.

Objavljeno: 16.5.2013. 11:36 Uređeno: 16.5.2013. 11:36